Hopp til innholdet

NYHET! BLI MEDLEM I GLEDING UNITED

Bli en samarbeidspartner og bidra til et solid fundament for livet

Hvorfor samarbeide med oss?

Å investere i starten på livet er den beste investeringen vi kan gjøre – både for livskvalitet og helse, men også rent økonomisk. For hver krone investert, får vi 14 kroner tilbake. Å forene og forsterke de voksne som har stor effekt på neste generasjon er meningsfullt, det har bevist effekt og det har en høy samfunnsmessig nytte. For å skape en bærekraftig fremtid, har vi ikke noe annet valg enn å bidra til sterkere helse, økt engasjement og livskvalitet

Som samarbeidspartner er dere med på å nå ut til enda flere, til å påvirke enda mer og til å være med å endre de utdaterte systemene vi har skapt. Fremtiden trenger engasjerte mennesker som tror på at endring er mulig. Vi trenger en empatisk generasjon med endringsagenter – som er klar for å ta fatt på de mange utfordringene som venter på bedre løsninger gjennom gode samarbeid. 

Fra oss får dere tilgang til verktøy som brukes til å forsterke arbeidsdagen, til å finne mer mening, mindre negativt stress og økt helse. Dere får også oversikt over hvordan investeringene går til samfunnet og hvilken effekt det gir «der ute».

Vil dere bidra til at flere barn finner sine superkrefter?

Partner

Dere vil være med å støtte arbeidet for at flere barn skal få en god start på livet – og dere ønsker langsiktighet i samarbeidet.

Dere er viktige ambassadører for oss – og vi tror på de samme verdiene i hvordan vi kan skape et bedre samfunn sammen. Vi står sammen i dette. 

Dere ønsker å bidra med et betydelig beløp over flere år, som pro bono-partner eller med andre ressurser som gjør en stor forskjell for Gleding og for dere. 

Team

Dere vil være med på å utvikle noen konkrete prosjekter i Gleding som gir økt livsmestring for små og store.  

Dere ønsker å støtte med 250-999 000,- 

Deres logo/navn vil være synlig som en del av teamet. 

Vi vil bidra med vitaminer for deres hverdag og arbeidsmiljø. 

Supporter

Dere heier på Gleding og vil gjerne være med på dette viktige samfunnsoppdraget. 

Dere vil støtte med midler fra 20-250 000,- 

Deres logo/navn vil være synlig som en del av supporterne.

Som privatperson kan du også melde deg inn i Gleding United for 99 kr i måneden.

Andre måter å støtte arbeidet på er å bidra frivillig med gode ideer og innhold, fortelle om effekten av Gleding, handle i nettbutikken vår, fortelle barnehagene, helsestasjonene, politikere, skoler og medier om oss. 

Klar for å vite mer?

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt så snart som mulig.