BØKER

FAMILIE

Foreldremagi. Syv enkle steg for å lykkes med oppdragelsen. (Hedvig Montgomery)

Hjerteforeldre. De fem enkle stegene som bygger barnets selvtillit og hjelper dem å vokse sosialt, emosjonelt og intellektuelt. (John M. Gottman, Joan Declaire)

UnSelfie. Why Empathetic Kids Succeed in Our All-About-Me World. (Michelle Borba)

OPPVEKST

Følelseshåndtering og relasjonsbygging i skolen. En emosjonsfokusert tilnærming (Øyvind Fallmyr)

Se barnet innenfra, hvordan jobbe med tilknytning i barnehagen (Ida Brandtzæg, Stig Torsteinson, Guro Øiestad)

Se eleven innenfra, relasjonsarbeid og mentalisering på barnetrinnet (Ida Brandtzæg, Stig Torsteinson, Guro Øiestad)

Mindset, Changing The Way You think To Fulfil Your Potential (Carol Dweck)

FILMER

Wonder - Filmen forteller den morsomme, inspirerende og varme historien om August Pullman. Auggie er født med deformert ansikt på grunn av en genfeil, og har til nå hatt hjemmeundervisning. Når han skal starte i femteklasse har foreldrene bestemt at han skal begynne på en vanlig skole, med barn han ikke kjenner.

Innsiden Ut - Møt de små stemmene i hodet ditt. Har du noen gang lurt på hva som foregår inne i hodene på folk? Disney Pixars film "Innsiden Ut" våger seg inn i hjernen for å finne det ut.

Kristoffer Robin og Ole Brumm - Kristoffer Robin, den lille gutten som en gang elsket å dra ut på eventyr i Hundremeterskogen, har blitt voksen. Men han føler seg bortkommen i voksenverdenen, og nå må barndomsvennene hans, Ole Brumm, Nasse Nøff, Tussi og Tigergutt begi seg ut i vår verden for å hjelpe Kristoffer Robin med å finne tilbake til det omtenksomme og lekende barnet som fortsatt finnes inne i ham.

Trolls - I denne fantastiske og fargesprakende familiekomedien får vi bli bedre kjent med Trollenes verden! De kjenner ingen grenser for deres optimisme og positivitet, og deres hverdag består av sang og dans. Deres rake motsetninger er de pessimistiske Bergenserne, -det eneste som gjør dem lykkelig er når det er Troll på menyen.