Feiling

Feiling

249.00

Feiling! med Lykke og Wilmer, en bok av Siri Abrahamsen. 2. opplag 2019 (først utgitt i 2017).

Over 3000 eksemplarer solgt!

Lykke og Wilmer har fortsatt superkraften sin. Nye utfordringer dukker stadig opp. I denne boken får vi følge dem på sirkus, der får de prøve masse nytt de aldri har gjort før. Noen er opptatt av at de må være flinke, Lykke lurer på hva det betyr å være flink egentlig? De finner ut at det er mange ting som er mye viktigere enn å være flink. 

Bli med inn i "Feiling" for å bli bedre kjent med hvordan vi kan gjøre oss selv og andre gode. Hvordan vi kan støtte og hjelpe hverandre til å være modigere. 

Passer for barn fra 3-12 år.

Quantity:
Kjøp
Er du opptatt av å være “flink”? Har du barn som er redd for å bli ledd av? Skulle du ønske du hadde et verktøy for å snakke om viktigheten av å være modig? Har du lyst på barn som tør å prøve nye ting? Har du lyst å motivere på at innsats er enda viktigere enn prestasjon? Med denne boken lærer barna at det viktigste er å gjøre sitt beste. Vi har forskjellige kvaliteter og styrker og det er BRA! En skikkelig motiverende bok, som viser hvordan vi kan heie på hverandre og gjøre hverandre gode. Boken inneholder også tips til samtale slik at barna og dere kan reflektere og starte en samtale som setter spor, for alltid!

(Og visste du at at barn som lærer seg dette tidlig gjør det bedre gjennom livet? Sjekk gjerne “Mindset” av Professor Carol Dweck)

 
For oss er “Feiling” gull verdt, da boka omhandler et område som vi beveger oss på daglig - men som vi ikke har spesifikk barnelitteratur på. Det å undre seg sammen i barnegruppen, det å snakke om prøving og feiling, og “fokusere på alt vi kan skape, lære og oppdage om vi ikke er så redde for å dumme oss ut” - det gir oss et godt grunnlag for å fremme sosial kompetanse i barnegruppen. “Feiling” er konkret, har et språk en kan relatere seg til, og gode innholdsrike illustrasjoner. Alle barnehager burde ha “Gleding” og “Feiling”, da bøkene er med og gir en enorm inspirasjon til det aller viktigste her i livet; å være et helt menneske.
— Anne Lenning, Styrer Ormaskogen barnehage