Gleding, Feiling, Undring

Gleding, Feiling, Undring

685.00 747.00

PAKKETILBUD! Barnebøkene Gleding, Feiling og Undring av Siri Abrahamsen.

Det viktigste barna våre får med seg de første 10 årene er omsorg, trygghet og vennskap. Disse bøkene gir et særdeles godt fundament for livsmestring og psykisk helse, for selvfølelse og vennskap. Alle bøkene inneholder tips til samtale som gjør at bøkene lever lenge og at hver bok åpner opp for gode samtaler som kan skapes igjen og igjen.

Quantity:
sale
Kjøp

Gleding - Hvorfor vil aldri Max bli med på leken? Hvordan kan vi inkludere og være gode med hverandre? Lykke og Wilmer finner ut at de har en superkraft - nemlig kraften i å glede andre. Denne kraften kan brukes både hjemme, på skolen og i gata. Hjemme hos deg, eller i din barnehage eller på din skole kan vi også være hverdagshelter! Hvordan gleder vi andre da? Det er jo ikke sikkert at det som gjør meg glad er det som gjør deg glad? I gleding finner vi noen svar - så er det opp til deg og fortsette. 

Feiling - Er du opptatt av å være "flink"? Har du barn som er redd for å bli ledd av? Skulle du ønske du hadde et verktøy for å snakke om viktigheten av å være modig? Har du lyst på barn som tør å prøve nye ting? Har du lyst å motivere på at innsats er enda viktigere enn prestasjon? Med denne boken lærer barna at det viktigste er å gjøre sitt beste. Vi har forskjellige kvaliteter og styrker og det er BRA!

Undring - Hvorfor blir vi redde, og hva er sinne? Hva er følelser, og hvordan takler vi dem? Hva er forskjellen på skyld og skam? Empati hva er det og hvorfor er nestekjærlighet viktig? Ønsker du barn som forstår seg selv og andre bedre - da er dette boken for dere. Her tar vi en tur ut i universet - det gir barna gode bilder på ting som kan være vanskelig å snakke om.