Gleding

Gleding

249.00

Gleding! med Lykke og Wilmer, en bok av Siri Abrahamsen. 3. opplag, 2018 (først utgitt i 2016).

Over 5000 eksemplarer solgt!

Hvorfor vil aldri Max bli med på leken? Hvordan kan vi inkludere og være gode med hverandre? Lykke og Wilmer finner ut at de har en superkraft - nemlig kraften i å glede andre. Denne kraften kan brukes både hjemme, på skolen og i gata. Hjemme hos deg, eller i din barnehage eller på din skole kan vi også være hverdagshelter! Hvordan gleder vi andre da? Det er jo ikke sikkert at det som gjør meg glad er det som gjør deg glad? I Gleding finner vi noen svar - så er det opp til deg å fortsette. 

Gleding er den første boken i serien om Lykke og Wilmer - den kom som et resultat av en prat rundt kjøkkenbordet. Temaet var - hva er det motsatte av mobbing? Svaret er tittelen på boken og konseptet - GLEDING selvfølgelig.

Boken inneholder også tips til samtale slik at barna og dere kan reflektere og starte en samtale som setter spor, for alltid!

Passer for barn fra 3-12 år.

Quantity:
Kjøp

 
Gleding er en miljøvennleg bok. Det er en bok som kan leses menge ganger. Gleding er en fin gave å gi til de du er glad i. Boka hjelper meg som mamma til å sette ord på ulike følelser sammen med barna. Det er viktig for meg at barna mine er glad i seg selv og trygge, da møter de verden med et raust hjerte. Gleding skaper trygge barn. Tegningene og teksten i boka gir rom for undring. Det er en bok som skaper bevegelse hos barn og voksne.
— Irene Ulnes - mamma, forteller og spesialpedagog