Gleding t-skjorte, hvit

Gleding t-skjorte, hvit

from 229.00

Dette er det mange som har spurt etter - nå kan du endelig få kjøpt Gleding t-skjorte til både små og store. Tenk om alle lærere hadde ønsket elever og foreldre velkommen til nytt skoleår i denne? Eller om alle 1. klassinger fikk hver sin første skoledag?

Myk, behagelig t-skjorte i 100% økologisk bomull. Rund hals, moderne passform med pent strikket halsribb. Damemodellen er litt liten, så her anbefaler vi gjerne å gå opp en størrelse. Vi har et litt begrenset utvalg t-skjorter på lager, så det vil kunne være 2-3 uker leveringstid.

Vi er opptatt av at klærne dere kjøper av oss skal holde seg fine og vare lenge - og har derfor valgt kvalitetsplagg fra Cottover.

Cottover tilbyr klær med hensyn til mennesker og miljø. Produktene er sertifisert av Nordic Ecolabel, Fairtrade, GOTS og ØKO-TEX. Et produkt med disse sertifiseringene betyr at plagget har møtt alle kravene til organisasjonene bak merkingen. Cottover har nøye valgt ut sine hjertesaker med tanke på kvalitet, helse, miljø og arbeidsforhold.

Størrelse:
Quantity:
Kjøp