Miniøya - stor opplevelse

Norges største barne- og familiefestival fant sted i Tøyenparken helgen 9. og 10. juni. Jeg hadde store forventninger, men dette overgikk virkelig mine visjoner. Sammen med klovnen Wilmer (Marius Sørlie) fra Wilmer/Fearless Mind skulle jeg møte massevis av barn og foreldre i "Fortellerteltet" midt på dagen, lørdag. Det ble stappfullt. Alt fungerte glimrende. Vi leste og hadde øvelser og "show" fra alle bøkene - Gleding, Feiling og Undring. Alle barna fikk med seg GLEDINGKORT som de skulle tegne og skrive på og gi til noen de ville glede. 8000 mennesker var i parken på lørdagen - det var bare helt underbart!

Jeg håper allerede å få bli med på dette neste år. Makan til gjennomføring. Tusen takk til hele MINIØYA teamet og frivillige. Jeg er fortsatt mektig imponert over profesjonalitet, kreativitet og struktur. Jeg håper festivaler som dette spres over det ganske land og at flere av oss kan gi magi til familiene og de små der ute! GLEDING på elitenivå :)