Feiling

Har du hatt skikkelig lyst til å klare noe første gangen, men ikke fått det til? Du er ikke alene! I denne episoden prater Siri og Wilmer om feiling.  

Hvordan føles det å gjøre en feil? Hva sier jeg til meg selv? Og hva kan være lurt å si til seg selv hvis du vil prøve igjen?  Du får lære hvordan vi kan snu stemmen vi sier til oss selv til å bli mer støttende når vi driver med feiling, og vi prater også om hva som skjer i hjernen når vi prøver noe nytt! Feiling er faktisk veldig viktig om vi skal lære oss noe - uansett hva det er.

Vi vil gi barn og voksne verktøy for å øke fokuset på det vi ønsker mer av: et varmere samfunn med mer inkludering, kjærlighet, empati og glede!  Vårt mål er å skape et praktisk verktøy for å øke bevisstheten rundt superkraften Gleding, og lære mer om hvordan vi kan bli ekte hverdagshelter! 

Du finner alle episodene i Gleding podcast i iTunesAcast eller i din favoritt podcast-app.

Dersom du har Gleding-tips eller historier, så kan du sende det til oss på hei@gleding.no - da blir vi superglade! Her kan du lese mer om Gleding: www.gleding.no. Her kan du se læringsvideoer av Wilmer: www.wilmer.tv.

Nina Hauge