Gleding på skolen

Vi har fått med en gjest som har begynt på skolen, og som deler sine gleding-tips! Vi kan nemlig spre superkraften gleding på skolen! Woohooo!

Vi vil gi barn og voksne verktøy for å øke fokuset på det vi ønsker mer av: et varmere samfunn med mer inkludering, kjærlighet, empati og glede! Vårt mål er å skape et praktisk verktøy for å øke bevisstheten rundt superkraften Gleding, og lære mer om hvordan vi kan bli ekte hverdagshelter! 

Her kan du lese mer om Gleding: www.gleding.no Her kan du se læringsvideoer av Wilmer: www.wilmer.tv Gleding-sangen er laget av Jubeltube, en barnekanal på YouTube. 

Du finner alle episodene i Gleding podcast i iTunesAcast eller i din favoritt podcast-app.

Dersom du har Gleding-tips eller historier, så kan du sende det til oss på hei@gleding.no - da blir vi superglade! Tusen takk for at dere deler bilder av at dere lytter til podcasten i sosiale medier. Det gjør oss glade og stolte - og er skikkelig gleding! 

Nina Hauge