Hva gjør en god venn?

I denne episoden snakker Siri og Wilmer om å være en god venn. Og hvor viktig det er med venner!

Her er noen spørsmål dere kan prate om sammen med barna i etterkant av episoden:

  • Hva kan vi gjøre for å bry oss om hverandre?

  • Hvordan kan jeg være en god venn?  Hva kan jeg si? Hva kan jeg gjøre? 

  • Har du en god venn?

  • Hva gjør at du er glad i vennen din? 

Vi vil gi barn og voksne verktøy for å øke fokuset på det vi ønsker mer av: et varmere samfunn med mer inkludering, kjærlighet, empati og glede!  Vårt mål er å skape et praktisk verktøy for å øke bevisstheten rundt superkraften Gleding, og lære mer om hvordan vi kan bli ekte hverdagshelter! 

Du finner alle episodene i Gleding podcast i iTunesAcast eller i din favoritt podcast-app.

Dersom du har Gleding-tips eller historier, så kan du sende det til oss på hei@gleding.no - da blir vi superglade! Her kan du lese mer om Gleding: www.gleding.no. Her kan du se læringsvideoer av Wilmer: www.wilmer.tv.

Nina Hauge