EM - PA - TI - Hvordan vi kan forstå og bry oss om hverandre

Vil du lære noe nytt? Kult! Da kan du lære hva EM - PA - TI er i denne episoden! Siri forteller oss hva ordet empati betyr, og hvorfor det er viktig at vi trener empatimuskelen vår. Du får også lære noen øvelser dere kan gjøre sammen! 

Empati handler blant annet om å prøve og forstå hvordan andre har det. For det kan gjøre at vi lettere kan bry oss om hverandre! Det er superkult. Tenk om vi kan begynne å bry oss mer om hverandre og forstå hverandre bedre? Hva er mulig da, mon tro? 

Du finner alle episodene i Gleding podcast i iTunesAcast eller i din favoritt podcast-app.

Her kan du lese mer om Gleding: www.gleding.no Her kan du se læringsvideoer av Wilmer: www.wilmer.tv Gleding-sangen er laget av Jubeltube, en barnekanal på YouTube. 

Dersom du har Gleding-tips eller historier, så kan du sende det til oss på hei@gleding.no - da blir vi superglade!

Nina Hauge