Ved kjøp i nettbutikken aksepterer du våre kjøpsbetingelser

Det er VIKTIG FOR OSS AT DU SOM KUNDE ER fornøyd! 

Vi setter pris på tilbakemeldinger og vil alltid forsøke å legge til rette for en god handel. Ikke nøl med å ta kontakt på ordre@gleding.no hvis du har noe på hjertet!

 

Priser

Prisene er inkl. merverdiavgift.

Frakt: Det tilkommer frakt på 49,- på alle bestillinger. Som alternativ kan varene hentes ifbm. foredrag eller i Sandnes. Egne priser gjelder for bestillinger over 2 kg.

 

Betaling

Vi har følgende betalingsalternativer:

  • PayPal: PayPal er en ledende global betalingstjeneste, og er en tryggere og raskere måte for å betale og ta betalt på nettet. Det er enkelt å betale og overføre penger med PayPal uten å oppgi betalingsopplysninger, og transaksjoner som oppfyller noen få betingelser er dekket av vår selgerbeskyttelse og kjøperbeskyttelse.

  • Vipps: Du kan betale med VippsGO. Åpne appen, velg “Kjøp og betal” og søk opp Gleding (#554105). Deretter velger du vare, fraktalternativ og går til handlekurven. Dersom varen skal sendes må du huske å fylle inn informasjon om leveringsadresse og e-post før du bekrefter betaling. Fyll i tillegg ut skjemaet på våre nettsider for å bekrefte ordren.

  • Faktura: Vi tilbyr faktura til bedrifter ved kjøp over 500,-. Bestilling gjøres via denne siden, fyll inn alle feltene og bekreft betaling ordre nederst på siden. Dersom ikke annet er avtalt er det 7 dagers forfall på alle fakturaer.

Angrerett

Angrerettloven gir deg rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen kontakter oss på epost: ordre@gleding.no og gir beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten. Du vil da få beskjed om hvor produktene skal returneres. For at angreretten skal gjelde, må produktet være i den stand du mottok det. Eventuell returforsendelse må betales av deg. Du har ansvaret for at produktet er forsvarlig pakket for returtransport. Om deler av en bestilling blir returnert refunderes prisen på produktene som dette gjelder. Refusjonen skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet i retur. Mer informasjon og angreskjema finner du her.