HVA SIER FOLK OM BØKENE?

 

"Denne boka er helt fantastisk Siri!!! Ellen elsker den og vil helst lese den hver kveld. Nå deler hun historier om ting som har skjedd og hvordan det føltes nesten før vi åpner boken, så virker som boken har skapt et slags følelse-fristed for henne Det syns jeg du skulle vite - tusen takk for en nydelig og viktig bok og ønsker deg en fantastisk sommer!" (Undring i følelsesuniverset)

- Mor, Oslo

"For oss er "Feiling" gull verdt, da boka omhandler et område som vi beveger oss på daglig - men som vi ikke har spesifikk barnelitteratur på. Det å undre seg sammen i barnegruppen, det å snakke om prøving og feiling, og "fokusere på alt vi kan skape, lære og oppdage om vi ikke er så redde for å dumme oss ut" - det gir oss et godt grunnlag for å fremme sosial kompetanse i barnegruppen. "Feiling" er konkret, har et språk en kan relatere seg til, og gode innholdsrike illustrasjoner. Alle barnehager burde ha "Gleding" og "Feiling", da bøkene er med og gir en enorm inspirasjon til det aller viktigste her i livet; å være et helt menneske." 

- Anne Lenning, Styrer Ormaskogen barnehage

"Gleding er en miljøvennleg bok. Det er en bok som kan leses menge ganger. Gleding er en fin gave å gi til de du er glad i. Boka hjelper meg som mamma til å sette ord på ulike følelser sammen med barna. Det er viktig for meg at barna mine er glad i seg selv og trygge, da møter de verden med et raust hjerte. Gleding skaper trygge barn. Tegningene og teksten i boka gir rom for undring. Det er en bok som skaper bevegelse hos barn og voksne." 

Irene Ulnes, Mamma, forteller og spesialpedagog

"I dag leste vi i boken din til frokost. På slutten var det en 6 1/2 åring som lurte på hva som gjør meg glad. Gav han vel ikke et skikkelig svar før han forsvant.....Resultatet er blomster fra hagen og jeg har plutselig 6 stjerner over hodet denne morgenen. 

- Kathrine Idsø

"Jeg synes boken var veldig sjarmerende, morsom og presis i forhold til premisset !!! Tegningene var også flotte! Vi hadde høytlesning sammen med Emrik (4 1/2 år) og gjorde oppgavene sammen etterpå. Dette synes jeg var et fint klimax i boka og førte til like mange refleksjoner hos oss foreldre som hos Emrik!" 

- Stine Holme

"Jeg har lest boken til min datter (3 år) og sønn (snart 7 år) - de likte den kjempe godt. De forstår såå mye og føler seg skikkelig viktige når de får sånne ordentlige spørsmål. Aldeles herlig! Din filosofi er så utrolig bra og jeg er overbevist om at dette er den beste måten å bekjempe mobbing." 

- Kirsti Steinnes

"I dag sparka vi igang det neste prosjektet "Skal vi være venner". Vi tar utgangspunkt i ei bok som heter "Gleding". Den er skrevet og illustrert av to Sandnes damer. Når Wilmer har skyen over hodet, er han lei seg. Men Lykke, som har stjerne over hodet, spør om han vil bli med henne, og da blir han glad igjen. Da får han også stjerne over hodet. De blir superhelter! Og det skal alle barna i barnehagen bli også! Vi skal lage kapper og oppdraget er å GLEDE noen! Vi gleder oss til et spennende prosjekt! Barna et veldig klare til å bli superhelter." 

- Kreativ Barnehage, Sandnes