Pressebilder og forberedelser

Pressebilder
Kan brukes til arrangement, invitasjoner, media eller lignende.

 

 


Tips til tekst til program, invitasjon e.l

Siri Abrahamsen er en erfaren og inspirerende foredragsholder som virkelig engasjerer og berører. Siri møter sitt publikum med en helt spesiell energi og tilstedeværelse. Hun berører de fleste med personlige historier, eksempler og gode verktøy. Siri er kunnskapsrik, varm og genuin – og veldig konkret i sine anbefalinger.

Som tidligere Norgesmester i tennis, forfatter, gründer av konseptet «Gleding» og mor til tre gutter, studier i Religion og interkulturell kommunikasjon, samt en Bachelor of Management fra BI, har hun mange erfaringer i bagasjen. 1/3 av livet sitt har hun jobbet som profesjonell foredragsholder. Gled dere til et foredrag hvor hun deler raust, faglig og personlig på scenen.

Tips til introduksjon:

Med lang erfaring i ryggen, fagkompetanse i bøtter og spann, solid vitenskapelig dekning – og et konsept som handler om psykisk helse, kulturbygging, fellesskap, samhold - gjør Siri de fine ordene konkrete og praktiske. Hun vil bygge motivasjon til å gjøre mer av det vi vet betyr en forskjell i livet og arbeidslivet.

Kontakt: