Referanser

Talerlisten mener:

Siri Abrahamsen er en proff og engasjerende foredragsholder med et viktig budskap. Hun snakker om hvordan vi har det med hverandre på jobben og utfordrer salen til å vise sterkere med handling at vi bryr oss om hverandre. Hun har en sterk tilstedeværelse og hennes historier og eksempler berører umiddelbart. En av Norges beste formidlere.

 

Astrid Henriksen, Berg-Hansen - 22. oktober 2021

6/6

Siri er en varm, personlig og inspirerende foredragsholder. Hun snakker om de enkle ting som alle kan gjøre for å skape et godt arbeidsmiljø. Foredraget hennes var både morsomt og rørende, samtidig som hun ga konkrete tips og råd til hvordan være en god kollega og leder.

 

Prit, Specsavers - 27. september 2021

6/6

Siri er som en av deltakerene sa en energi-innsprøytning på morgenkvisten. Vi fikk levert et foredrag om hvordan du skal ha det bra og hvordan du kan bidra til at de rundt deg har det bra. Med inspirerende og dype historier fanget Siri alle sin oppmerksomhet. Anbefaler Siri på det sterkeste!

 

Thomas Mellemstrand, WintershallDea Norway - 11. mai 2021

6/6

Siri ble invitert til å holde et innlegg (på teams) til et multi-disiplinært team om hvordan vi best kan jobbe sammen på for å nå felles mål når vi er under press og stress på hjemmekontor. Siri er veldig engasjerende og formidler budskapet på en inderlig og ekte måte som går hjem til både hjerte og hjerne, uten å drukne tilhørerne i teori. Sjelden har et budskap satt seg hos tilhørerne som under dette foredraget. Vi kommer til å fortsette samarbeidet med Siri, og anbefaler henne på det sterkeste!

 

Astrid Nordheim, NITO - Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer - 14. desember 2020

6/6

Siri holdt et inspirerende digitalt foredrag om energi, glede og overskudd for NITO-ingeniører landet rundt. Hun har en unik evne til å nå fram til lytterne med sin engasjerende fortellerstil, sin sterke tilstedeværelse og sitt smittende smil. Konkrete tips for hva hver enkelt kan gjøre for å skape en bedre (arbeids-)hverdag for seg selv og andre gjør foredraget matnyttig og anvendelig. Avslutter med et sitat fra en av deltakerne: «Det var befriende å få en så levende og inspirerende person inn i stua/hjemmekontoret».

 

Monica Nessa - Fylkesmannen i Rogaland 9. desember 2020

6/6

Påfyll i pandemiens tid! Takk Siri, dette var akkurat det vi trengte! Imponert av hvor godt det fungerte å ha foredraget på Teams, det mestret du ypperlig. Anbefales på det varmeste.

 

Katrin Gering, Wintershall DEA Norge AS - 1. desember 2020

6/6

Siri er veldig flink til å begeistre folk – hun er bokstavelig talt en gledesspreder.
Selv om tema er litt innviklet, så formidler hun innholdet på en profesjonell og «lettfattet» måte. Siri setter søkelys på det menneskelige i arbeidslivet og fikk våre ledere til å lytte godt etter. Det som «er igjen» etter et av hennes foredrag er en ny tenkemåte, også når det gjelder utfordrende saker. Når man snakker om henne og hennes foredrag så er første reaksjon et smil. Vi kan absolutt anbefale Siri både for faglige møter og på mer sosiale sammenkomster (julebord o.l.).

 

Anne Malmin, Roxar / Emerson - 18. februar 2020

6/6

Siri har hatt foredrag for alle våre ansatte i Stavanger. Det var et utrolig inspirerende foredrag om hvor viktig det er å etablere et inkluderende og åpent miljø på arbeidsplassen. Hun satt ord på de små tingene vi alle kan gjøre hver dag i møte med kollegaer for å skape trygge rammer og en kultur hvor vi respekterer hverandre og gjør hverandre gode. De ansatte var veldig fornøyd, og vi bruker gjerne Siri igjen!

 

Javad Mushtaq, MAK - 28. januar 2020

6/6

Siri var invitert til å holde en workshop rundt ledelse og empati hos MAK for en tid tilbake. Siri fremstår som ekstremt kompetent, empatisk, innsiktsfull og fikk deltakerne til å reflektere dypt over sine valg som fremtidens ledere. Siri presenterer perspektiver som vi har behov for og jeg anbefaler henne sterkt!

Kontakt: