Familieliv

Har du hørt ordet "Gleding" før? Hvis ikke har du nettopp lest og hørt årets kanskje fineste og viktigste ord. Ikke bare handler det om å finne den gleden i livet som betyr noe for oss selv, men også å evne å glede seg med andre og hva de får til i livet. Siri Abrahamsen, gründere bak Gleding, mener det er en av de største egenskapene vi kan lære videre til barna våre. Gjennom plattformen Gleding jobber hun med nettopp dette; å skape empatiske mennesker som gjør en forskjell for seg selv og andre. Siri reiser land og strand for å holde foredrag for foreldre og barn om å utstyre dem med bevissthet og verktøy for å gjøre hverandre godt og gode. I tillegg er hun mamma til tre flotte gutter.

Med Oda snakker Siri om å finne vår egen Gleding, om mobbing i barndommen hennes satt med evige spor i henne og hvordan hun idag bruker det som en styrke og kilde til å forebygge mobbing av andre. I tillegg utfordrer hun Oda til å si høyt at hun er stolt og alle til å snakke mer om det vi er for og syns er bra, snarere enn å fokusere på det vi er i mot eller ikke liker, og ikke minst; at vi skal tørre å være joviale også utenfor skiløypa.

Du finner episoden på Ingefær podcast i iTunesAcast eller i din favoritt podcast-app.

Nina Hauge