Fearless Mind

Vi lever her og nå. Tenker du ofte på det? Lever du livet ditt slik du skulle ønske? Siri Abrahamsen er gjest i dagens episode av Fearless Mind podcast, og elsker å utfordre mennesker med spørsmål og perspektiv. Siri har selv tatt steget ut av komfortsonen, sluttet i en trygg jobb og satser på drømmen. Nå lever hun av å skrive bøker for barn og voksne, holder foredrag som berører og engasjerer, samt at hun har inspirert oss til å lage vårt eget barnekonsept i Fearless Mind. En ekte Fearless Lady.   Siri er ei dame med bein i nesa, og som våger å snakke om følelser som ikke nødvendigvis er behagelig å prate om. Du får høre hvordan hun har skapt et barnekonsept som har gjort stor suksess ved å fokusere på hvordan barn kan lære seg GLEDING i stedet for mobbing, hvordan hun går gjennom tøffe perioder i livet og finner styrke i motgang. Du får også høre hvordan hun gikk fra å være ensom, til å bygge et nettverk med mennesker som løfter hverandre opp.  

Du finner episoden på Fearless Mind podcast i iTunesAcast eller i din favoritt podcast-app.

Nina Hauge