HVA SIER FORELDRE OG FORESATTE?

 

"Vel anvendt kveldsstund! Ble inspirert til å bli en bedre mor og medmenneske!"

- Mor, Nannestad kommune

"I dag leste vi i boken din til frokost. På slutten var det en 6 1/2 åring som lurte på hva som gjør meg glad. Gav han vel ikke et skikkelig svar før han forsvant.....Resultatet er blomster fra hagen og jeg har plutselig 6 stjerner over hodet denne morgenen. 

- Kathrine Idsø

"Jeg synes boken var veldig sjarmerende, morsom og presis i forhold til premisset !!! Tegningene var også flotte! Vi hadde høytlesning sammen med Emrik (4 1/2 år) og gjorde oppgavene sammen etterpå. Dette synes jeg var et fint klimax i boka og førte til like mange refleksjoner hos oss foreldre som hos Emrik!" 

- Stine Holme

"Jeg har lest boken til min datter (3 år) og sønn (snart 7 år) - de likte den kjempe godt. De forstår såå mye og føler seg skikkelig viktige når de får sånne ordentlige spørsmål. Aldeles herlig! Din filosofi er så utrolig bra og jeg er overbevist om at dette er den beste måten å bekjempe mobbing." 

- Kirsti Steinnes

"I dag sparka vi igang det neste prosjektet "Skal vi være venner". Vi tar utgangspunkt i ei bok som heter "Gleding". Den er skrevet og illustrert av to Sandnes damer. Når Wilmer har skyen over hodet, er han lei seg. Men Lykke, som har stjerne over hodet, spør om han vil bli med henne, og da blir han glad igjen. Da får han også stjerne over hodet. De blir superhelter! Og det skal alle barna i barnehagen bli også! Vi skal lage kapper og oppdraget er å GLEDE noen! Vi gleder oss til et spennende prosjekt! Barna et veldig klare til å bli superhelter." 

- Kreativ Barnehage, Sandnes