Cart 0

SELVUTVIKLING

“Alle disse dagene kom og gikk, jeg er så glad jeg visste de var selve livet!”

Se for deg at du sitter på en benk og ser ut over havet. Du er 90 år og alene. Du tenker tilbake på livet. Du ser for deg de beste minnene og de vanskelige, du tenker på hverdagene og festene, de vonde følelsene og de gode. Det finnes et ordtak som sier: “Alle disse dagene kom og gikk, ikke visste jeg at de var selve livet".” Hva om vi kan snu det til - “Alle disse dagene kom og gikk, jeg er så glad jeg visste de var selve livet!”

Hva kjennetegner dem som opplever livet mer meningsfullt enn andre? Hva gjør de som lever lengst annerledes? Hvordan kan vi bygge en kultur der alle føler seg verdsatt?

 

FOREDRAG OG WORKSHOPS

 

HISTORIEN OM DEG”

Et foredrag om oss selv, om våre ønsker, håp og ambisjoner. Om livets opp- og nedturer - et foredrag som er nært, personlig og rørende. Alle kan kjenne seg igjen i disse historiene. Om plan a og b - om forventninger og skuffelser. Et perspektiv som viser hvordan det vi tror er våre svakheter faktisk kan bli vår beste kilde til empati og medmenneskelighet. Foredraget er motiverende og nærer ønske om å gjøre mer ut av dagene vi har her på jorden.

“HVEM TROR DU AT DU ER?”

Et foredrag om å gjøre en forskjell - om å drømme stort og tørre å skille seg ut. Jeg viser med min egen historie hvordan visjoner og drømmer kan gå i oppfyllelse, om hvordan modige valg kan gjøre livet vidunderlig spennende. Om det å stole på seg selv og våge leve mye, være mye og tro på at du er viktig!

HISTORIEN OM DEG

Verktøy for selvledelse

En praktisk inspirasjonsdagbok med grunnlag i positiv psykologi. Hvordan du går fra å vite til å gjøre!

Hva du velger skal ta plass i livet ditt utgjør summen av hvordan du har det. Du har alltid et valg, men det er ikke alltid det føles sånn. Spørsmålet er hvilke konsekvenser du kan leve med? Hva vil være verdt det? Hvilken smerte er du villig til å ta? Om vi alle tør å elske litt mer, gi litt mer, utvide flokken vår - hva er da mulig?

Historien om deg er en helt unik notatbok og dagbok. Boken har 195 sider med inspirasjon, gode spørsmål, tips og fokus. Denne boken er et pusterom som tar deg fra fortid, gjennom nåtid, til fremtid. Den gjør det lettere å holde fokus på det som er viktig for deg.

PODCAST

SIRI by Siri Abrahamsen

En podcast om verdier, følelser, gleding, relasjoner og alt annet som er viktig for at vi kan mestre livet og være rimelig lykkelige.