Hopp til innholdet

Gleding30 gir -30% i nettbutikken

Gleding United

Er du lei av at barn skal inn i et system som ikke passer alle, av profesjonelle i oppvekst som blir utbrent og lite verdsatt, om et skolesystem som er for rigid? Av ensomhet, økt skjermtid, psykiske lidelser og mobbing? Vi også.

Derfor har vi laget et felles nettsamfunn for alle voksne som vil samarbeide for barns beste; foreldre, foresatte, lærere, miljøarbeidere, trenere, lagledere,  helsesykepleiere, politikere og alle andre som tror på og ønsker endring.

Hva er dette?

Det er på tide å forene gjengen som virkelig ønsker en positiv endring for barna våre!

Hvorfor er dette viktig?

Siden 2014 har vi observert skoler og barnehager, foreldregrupper og fritidsklubber over hele landet. Vi har besøkt hundrevis av kommuner.

Det som mangler de fleste steder er godt samarbeid og fellesskap mellom de voksne. Erfaringsdeling, fremsnakking, gode ideer, tips og kompetanse, samle de ulike rollene og relasjonene som er laget rundt barna. Det er poenget med Gleding United. Samle krefter, gjøre hverandre gode, lære av hverandre – økt innsikt og utsikt, få påvirket dem som sitter med makten – til det beste for neste generasjon.

Praktisk:

 

  • Gratis for alle
  • Du kan logge inn via app eller nettleser
  • Du kan selv bestemme hvor mange e-poster og varslinger du vil ha fra oss

Spørsmål? Fyll ut:

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.