fullsizeoutput_7ec1.jpeg

Siri Abrahamsen

Grunnlegger, leder og empati-trener.

Siri er helt overbevist om at vi kan skape en bedre verden. En verden full av glede, skaperkraft, energi og gnist til å gjøre dagene så gode som mulig. Engasjement til å bry seg om hverandre og vise at vi vil vel.

Siri startet Gleding™ i 2016 - hun har skrevet bøkene “Gleding”, “Feiling” og “Undring i følelsesuniverset”, hun har laget boken “Historien om deg” og hun reiser over hele landet for å skape bevisstgjøring og dele ut verktøy på hvordan vi kan få det bedre sammen.

Hvordan kan vi inkludere og skape tilhørighet? Hvordan kan vi oss selv og glede andre? Hvordan kan vi utvide empati-sirkelen vår? Hvordan kan vi forstå oss selv utenfra og andre innenfra?

Siri har tre årig studie i sosiologi, sosialantropologi, religion, ex.Phil og ex.fac. Hun har og studert ledelse på BI. Hun er sertifisert CTI - Coach. Hun har jobbet som leder i treningsbransjen, som konsulent i Mindup as i Stavanger med fokus på leder- og teamutvikling og hun er mor til tre barn.

fullsizeoutput_8730.jpeg

NIna Hauge

Forlagssjef og administrasjonsansvarlig

Emosjonell kompetanse stod dessverre ikke på timeplanen på 80-tallet, det var heller ikke et vanlig samtaleemne rundt middagsbordet eller på sengekanten. Det var ingen som snakket om gleding og feiling. Heldigvis er det aldri for sent å lære! Det er aldri for sent å bli bedre kjent med seg selv og andre, se ting med nye øyne eller ta nye valg. Etter mer enn 20 år i oljebransjen tok Nina sats og hoppet. Skummelt, men allikevel en enkel avgjørelse når hun bare våget å kjenne skikkelig etter.

Nina  begynte å jobbe i Gleding™ i 2018. Nina har ansvar for administrasjon, bookinger og forlagsvirksomhet.

Vibekehøie.jpg
Wilmer_01.jpg

Vibeke Høie-Holgersen

Illustratør/designer

Vibeke har illustrert og designet bøkene, logoen og alle illustrasjoner som blir brukt. Av yrke er Vibeke Illustratør & Grafisk designer for Vibeke Høie. Utdannelse: BA hons Communication Arts, Illustration (Kent, England) Hun designer og illustrerer for magasiner, bedrifter og private klienter, både nasjonalt og internasjonalt. Det hun gjør er veldig mangfoldig, det er sånn hun liker det. Ingen dager er like og hun kan fortsette å utvikle seg og vokse både som illustratør og designer. 

 
 
 

Marius Sørlie // Klovnen Wilmer

Samarbeidspartner/foredragsholder

Wilmer er et barnekonsept som er inspirert av vår egen bok om Feiling. Klovnen Wilmer prøver så godt han kan, men han får det ikke alltid til. Hvordan kan vi våge å prøve igjen - og fokusere på læring? Hvordan kan vi få barn til å se viktigheten av mestring og øving, fremfor å bli opptatt av å være flink og jakte resultater? Dette er det barna lærer når de møter Wilmer. «Læring er næring for hjernen!». Du får lære om hjernen og ha det gøy! Wilmer har en faglig forankring i positiv psykologi, og formidler forskning på tankesett på en underholdene og spennende måte, slik at barn kan få mer mestringsfølelse og troen på seg selv. 

cecilie_talerlisten.n0_1.jpg

Cecilie LONE

Gledesspreder, Mentaltrener og Foredragsholder

Cecilie har opplevd livet på godt og vondt både som barn og voksen. Hun brenner for et rausere samfunn. Hun elsker å hjelpe andre og mener at «den største gleden en kan ha, det er å gjøre andre glad». Cecilie hjelper ungdommer og voksne til å trene tankesettet sitt for å ha det bedre med seg selv og andre. 

Hun har lang erfaring fra forretningsverden innen ulike bransjer, hovedsakelig innen salg, HR og HMS. Glad i idrett og er ofte å finne i ulike idrettslag sammen med ungdommene.

 
 
wwwgledingno.png