Hopp til innholdet

NYHET! BLI MEDLEM I GLEDING UNITED

SOSIAL ENTREPRENØR

Siri Abrahamsen

Barndom

Jeg ble født 21.oktober 1985 i Stavanger. Yngst av tre søstre.

Tennis

Å stå alene på banen, i et land langt hjemmefra - ga meg enorm læring. Tennis ga meg mange pokaler og mesterskap. Enda viktigere åpnet det opp verden og jeg så hvor godt jeg trivdes i internasjonale miljø, samt hvor mye jeg lærte av mental trening og "The inner game of tennis".

Fra ansatt til oppstart

2014 var året da jeg sa opp jobben min som leder- og teamutvikler. Jeg hadde ingen oppsparte midler eller en solid plan. Men jeg hadde en sterk drivkraft til å skape et mer empatisk samfunn.

skole

Jeg fant aldri min plass i skolesystemet. Selv om jeg var aktiv i elevrådet, fant jeg aldri nære, langvarige vennskap. Jeg likte de voksne og fant den sosiale støtten der.

Å bli mamma

Jeg ble mamma da jeg var 20, 22 og 26. Samtidig som jeg studerte hadde jeg små barn. Ordet Gleding kom til verden i samtale med dem rundt kveldsmaten i 2015.

Gleding til verden

Gleding er livet mitt. Å lese historiene deres om hva gleding skaper for små og store, er det som virkelig motiverer meg. Jeg har sett hvor lite som skal til, for å gjøre en stor forskjell for andre. Når enda flere blir med - hva blir mulig da mon tro?

Om Siri 

Siri Abrahamsen er grunder av Gleding, bestselgende forfatter, profesjonell foredragsholder og empatitrener. 

Siri har studert og jobbet med ledelse, filosofi, psykologi, sosiologi og empati de siste tiårene. Hun er forfatter og forlegger av tre bestselgende barnebøker og er programleder i to Gleding podkaster, en for barn og en for voksne.  Hennes arbeid er blitt anerkjent med blant annet med å bli «short listed» av den finske utdanningsorganisasjonen HundrED.org,  nominasjoner som «Årets unge leder» kåring av E24 i 2019,  «Årets Sosial entreprenør» av FERD i 2021 og  «Årets taler» i 2021 og 2022 av Talerlisten. 

Arbeidet med Gleding har skapt engasjement og en bevegelse med tusenvis av mennesker som viser pro-sosial atferd og empati i sine nabolag. 

Siri har tre barn og bor i Sandnes og London.